Η VETERY SERVICE HELLAS sa δραστηριοποιείται κοντά σας από τα μέσα σχεδόν της δεκαετίας του 1990. Στα χρόνια που πέρασαν, αναπτύχθηκε ραγδαία, οργανώθηκε στα πρότυπα αντιστοίχων εταιρειών παγκόσμιας εμβέλειας. Επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, καθώς επίσης και σε ειδικά προγράμματα άρτιας, εξειδικευμένης και συνεχούς εκπαίδευσης του έμψυχου δυναμικού της, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε οποιαδήποτε πρόκληση του καιρού μας που αφορά την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής σημασίας, στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. 

         

Η Vetery Service Hellas sa, είναι μία εταιρεία εξειδικευμένη σε έργα διαχείρισης θεμάτων που απασχολούν την Δημόσια Υγεία. Ιδρύθηκε με πρόθεση την ουσιαστική και επιστημονική συνεισφορά στην υπόθεση της υπεύθυνης και αποτελεσματικής παρέμβασης σε ζητήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γι’ αυτό δημιούργησε, μια διεπιστημονική ομάδα στελεχωμένη από Βιολόγους, Χημικούς, Χ. Μηχανικούς και Γεωπόνους. για την μελέτης και ανάλυσης, της κάθε ανάγκης ενός εκάστου των πελατών της. Σήμερα, μετά από χρόνια εφαρμογών και έρευνας, διαθέτει ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στην Κεντρική, Δυτική και Νότια Ελλάδα, εργαστήριο έρευνας εφαρμογών, ειδικό εξοπλισμό, εργαλεία στελεχωμένα με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και κυρίως μια μεγάλη αλυσίδα πελατών σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Δήμοι, Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία κ.λ.π. 


Στη φιλοσοφία της πρυτανεύει η ανθρωποκεντρική αντίληψη
και πάντα επιδιώκει  την προστασία του ανθρώπου
από κινδύνους που καραδοκούν και απειλούν την υγεία και την ασφάλειά του.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ POS ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.

Γ.Ε.ΜΗ.: 30220513000