Η VETERY SERVICE HELLAS ΑΕ     δραστηριοποιείται κοντά σας από τα μέσα σχεδόν της δεκαετίας του 1990 στον τομέα την επιστημονικής υποστήριξης επιχειρήσεων . Στα χρόνια που πέρασαν, αναπτύχθηκε ραγδαία, οργανώθηκε στα πρότυπα αντιστοίχων εταιρειών παγκόσμιας εμβέλειας. Επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, καθώς επίσης και σε ειδικά προγράμματα άρτιας, εξειδικευμένης και συνεχούς εκπαίδευσης του έμψυχου δυναμικού της, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε οποιαδήποτε πρόκληση του καιρού μας που αφορά την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και ανάπτυξης  συστημάτων ποιότητας . 

         

Η Vetery Service Hellas ΑΕ εξειδικευεται σε έργα διαχείρισης θεμάτων που απασχολούν την Δημόσια Υγεία σε συνδιασμό με το φυσικό περιβάλλον διαβίωσης, την διαμονή και διατροφή των ανθρώπων . Ιδρύθηκε με πρόθεση την ουσιαστική και επιστημονική συνεισφορά στην υπόθεση της υπεύθυνης και αποτελεσματικής παρέμβασης σε ζητήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γι’ αυτό δημιούργησε, μια διεπιστημονική ομάδα στελεχωμένη από Βιολόγους, Χημικούς, Χ. Μηχανικούς και Γεωπόνους. για την μελέτης και ανάλυσης, της κάθε ανάγκης ενός εκάστου των πελατών της. Σήμερα, μετά από χρόνια εφαρμογών και έρευνας, διαθέτει ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στην Κεντρική, Δυτική και Νότια Ελλάδα, εργαστήριο έρευνας εφαρμογών, ειδικό εξοπλισμό, εργαλεία στελεχωμένα με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και κυρίως μια μεγάλη αλυσίδα πελατών σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Δήμοι, Ερευνητικά ιδρύματα, Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία κ.λ.π. 


Στη φιλοσοφία μας πρυτανεύει η ανθρωποκεντρική αντίληψη
 στην προστασία του ανθρώπο 
από περιβαλλοντικούς και διατροφικόυς κινδύνους
που απειλούν την υγεία και την ασφάλειά του.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ POS ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.

Γ.Ε.ΜΗ.: 30220513000